VMware-baseret VDC-løsning giver agilitet og konkurrenceevne

 

IMPACT er et webbureau med speciale i webbaseret e-handel. De er eksperter i rådgivning, udvikling, implementering og markedsføring af webbaserede e-handelsløsninger, der optimerer forretningsprocesser, styrker kunderelationer og øger indtjeningen for deres kunder.

webdanmark-logo

Med en kundebase, der tæller nogle af landets største e-handelsvirksomheder, er IMPACT én af de førende spillere på det danske marked for strategisk e-handel. Det betyder også, at der stilles store krav til IMPACTs infrastruktur, som skal være sikker, pålidelig og skalérbar. Med det udgangspunkt besluttede IMPACT sig for at iværksætte en ny IaaS-løsning i samarbejde med Curanet.

Løsning

I samråd med Curanet besluttede IMPACT sig for en Virtual Data Centre (VDC)-løsning baseret på VMware.

Med et virtuelt datacenter kan IMPACT mod en fast månedlig ydelse erhverve nye kunder i enterprise-segmentet uden selv at skulle investere store beløb i infrastruktur. Det gør IMPACT mere agile og konkurrencedygtige i markedet. Den VMware-baserede infrastruktur sikrer desuden IMPACT en ekstremt hurtig time-to-action, da de selv kan administrere deres ressourcer til fx at oprette servere til nye kunder.

Veeam, Tivoli Storage Manager og Fortigate Firewall (vDom) hjælper IMPACT med at beskytte deres data, netværk og brugere for uforudsete hændelser som fx nedbrud eller hackerangreb.

I samråd med Curanet har IMPACT valgt at supplere løsningen med Citrix Netscaler, som er en all-in-one-applikation, der bl.a. hjælper med at forbedre performance for apps og cloud-baserede services.

apartment
Hosted og drevet af Curanet

Dell Blade-servere
Dell Compellent SAN
Fortigate Firewall (vDOM)
VMware vSphere
Veeam
Tivoli Storage Manager
Citrix NetScaler

Skal vi indgå i et partnerskab?

 

Eller har du spørgsmål til vores løsninger? 
Uanset hvad er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.  
Vi hjælper altid gerne vores forhandlere.