check_circle

99,9% oppetidsgaranti

Vi har et state-of-the-art, topsikret datacenter, placeret i Danmark, som overvåges 24/7. Vi kører på et redundant netværk som tilfører et ekstra lag af sikkerhed.

check_circle

Power og performance

Vores webhoteller kører på mindst 2 CPU-kerner, 1 GB RAM og 25 GB diskplads. De er spækket med moderne funktionalitet, så du kan være med foran.

check_circle

Gratis teknisk og dybdegående support

Vi går op i den gode relation. Derfor tilbyder vi gratis og dybdegående teknisk support, som du altid kan gøre brug af, når behovet opstår.

check_circle

Gratis og ubegrænset trafik

Med vores webhoteller bliver du ikke begrænset på trafikken. Vi har sørget for ressourcerne til at håndtere din trafik - uanset mængden.

Stabilitet, sikkerhed og performance.

 

Vores webhoteller er moderne, skarpe og top-tunede. De ligger på servere i vores danske datacentre, hvor sikkerheden er i top.  De er naturligvis sikret mod brand, tyveri samt strømsvigt, og de overvåges 24/7. Derudover kører vi på et redundant netværk, så vi med 99,9% sikkerhed kan holde din side kørende, selv hvis der skulle opstå tekniske problemer. 

Vi sørger altså for al den tekniske vedligeholdelse bag webhotellerne. Du kan blot koncentrere dig om at pakke dem ind, og sælge dem videre som dine egne, så dine kunder (for)bliver glade og tilfredse.  

Det hele i én

løsning

 

Vi sælger webhoteller som pakkeløsninger. Det vil sige, at der indgår flere dele i det samlede hele. Hos os får du både Webserver, diskplads og database, DNS (Domain Name System) og mail fra Mailfactory med.

illustration-webhotel-ringe

Vores pakker

Vores webhoteller er opdelt i 3 pakker: Starter, Standard og Premium. De kører enten på Linux (PHP) eller Windows (ASP) som operativsystem. Og de er kraftfulde. Vores webhoteller kører på mindst 2 CPU-kerner, 1 GB RAM og 25 GB diskplads. Og vil du være med foran i det digitale kapløb? Så har du brug for moderne funktionalitet. Vores webhoteller er spækket med smarte og tidssvarende features, så du kan være med forrest.

Tag blot et kig på de følgende specifikationer:

Diskplads
Databaseplads
Hukommelse
CPU kerner
WordPress Optimized
Emailadresser inkl. webmail
Restore og backup
Starter
25 GB plads Diskplads
15 GB database Databaseplads
1 GB RAM Hukommelse
2 CPU CPU kerner
WordPress Optimized
Ubegrænset Emailadresser inkl. webmail
Restore og backup
Standard
50 GB plads Diskplads
15 GB database Databaseplads
2 GB RAM Hukommelse
3 CPU CPU kerner
WordPress Optimized
Ubegrænset Emailadresser inkl. webmail
Restore og backup
Premium
100 GB plads Diskplads
20 GB database Databaseplads
4 GB RAM Hukommelse
4 CPU CPU kerner
WordPress Optimized
Ubegrænset Emailadresser inkl. webmail
Restore og backup
check_circle

Cron-job manager

Du kan automatisere alle typer af Cron Jobs med intervaller, du selv fastsætter. Du kan bl.a. bruge Cron Jobs til import/eksport og opdatering af produkter til et feed.

check_circle

Error- og Access Logs

Se og hent dine logs direkte via FTP eller SSH.

check_circle

HTTP/3, Brotli og TLSv1.3 og QUIC*

Uden at gå for meget i tekniske detaljer påvirker disse teknologier hjemmesidens hastighed positivt.

check_circle

WordPress 1-Click Installer

Du kan nemt og hurtigt installere WordPress samt opdatere det fra dit kontrolpanel.

check_circle

WordPress Litespeed Cache

Vi har inkluderet plugin’et WordPress Litespeed Cache til din WordPress installation, som optimerer farten på din hjemmeside markant.

check_circle

Gendannelse fra kontrolpanelet

Med vores gendannelsesværktøj kan du selv gendanne emails, filer og databaser – direkte fra dit kontrolpanel. De kan gendannes i op til 30 dage.

Frihed til branding

En webhotel løsning hos os giver dig friheden til at brande produktet efter dine egne behov. Hos Curanet kalder vi det et webhotel. Det behøver du ikke gøre, når du sælger produktet. Du kan kalde det en WordPress hjemmeside, webhosting eller noget helt tredje - det er op til dig og dine ønsker.

hostedcms
webhotel-computer-2
webhotel-computer-3
webhotel-computer-4