check_circle

99,9% oppetidsgaranti

Vi har et state-of-the-art, topsikret datacenter, placeret i Danmark, som overvåges 24/7. Vi kører på et redundant netværk som tilfører et ekstra lag af sikkerhed.

check_circle

Power og performance

Vores webhoteller kører på mindst 2 CPU-kerner, 1 GB RAM og 25 GB diskplads. De er spækket med moderne funktionalitet, så du kan være med foran.

check_circle

Gratis teknisk og dybdegående support

Vi går op i den gode relation. Derfor tilbyder vi gratis og dybdegående teknisk support, som du altid kan gøre brug af, når behovet opstår.

check_circle

Gratis og ubegrænset trafik

Med vores webhoteller bliver du ikke begrænset på trafikken. Vi har sørget for ressourcerne til at håndtere din trafik - uanset mængden.

Stabilitet, sikkerhed og performance.

 

Vores webhoteller er moderne, skarpe og top-tunede. De ligger på servere i vores danske datacentre, hvor sikkerheden er i top.  De er naturligvis sikret mod brand, tyveri samt strømsvigt, og de overvåges 24/7. Derudover kører vi på et redundant netværk, så vi med 99,9% sikkerhed kan holde din side kørende, selv hvis der skulle opstå tekniske problemer. 

Vi sørger altså for al den tekniske vedligeholdelse bag webhotellerne. Du kan blot koncentrere dig om at pakke dem ind, og sælge dem videre som dine egne, så dine kunder (for)bliver glade og tilfredse.  

Det hele i én

løsning

 

Vi sælger webhoteller som pakkeløsninger. Det vil sige, at der indgår flere dele i det samlede hele. Hos os får du både Webserver, diskplads og database, DNS (Domain Name System) og en mailløsning med.

illustration-webhotel-ringe

Vores pakker

Vores webhoteller er opdelt i 3 pakker: Starter, Standard og Premium. De kører enten på Linux (PHP) eller Windows (ASP) som operativsystem. Og de er kraftfulde. Vores webhoteller kører på mindst 2 CPU-kerner, 1 GB RAM og 25 GB diskplads. Og vil du være med foran i det digitale kapløb? Så har du brug for moderne funktionalitet. Vores webhoteller er spækket med smarte og tidssvarende features, så du kan være med forrest.

Tag blot et kig på de følgende specifikationer:

Diskplads
Databaseplads
Hukommelse
CPU kerner
WordPress Optimized
Emailadresser inkl. webmail
Restore og backup
Starter
Diskplads 25 GB plads
Databaseplads 15 GB database
Hukommelse 1 GB RAM
CPU kerner 2 CPU
WordPress Optimized
Emailadresser inkl. webmail Ubegrænset
Restore og backup
Standard
Diskplads 50 GB plads
Databaseplads 15 GB database
Hukommelse 2 GB RAM
CPU kerner 3 CPU
WordPress Optimized
Emailadresser inkl. webmail Ubegrænset
Restore og backup
Premium
Diskplads 100 GB plads
Databaseplads 20 GB database
Hukommelse 4 GB RAM
CPU kerner 4 CPU
WordPress Optimized
Emailadresser inkl. webmail Ubegrænset
Restore og backup
check_circle

Cron-job manager

Du kan automatisere alle typer af Cron Jobs med intervaller, du selv fastsætter. Du kan bl.a. bruge Cron Jobs til import/eksport og opdatering af produkter til et feed.

check_circle

Error- og Access Logs

Se og hent dine logs direkte via FTP eller SSH.

check_circle

HTTP/3, Brotli og TLSv1.3 og QUIC*

Uden at gå for meget i tekniske detaljer påvirker disse teknologier hjemmesidens hastighed positivt.

check_circle

WordPress 1-Click Installer

Du kan nemt og hurtigt installere WordPress samt opdatere det fra dit kontrolpanel.

check_circle

WordPress Litespeed Cache

Vi har inkluderet plugin’et WordPress Litespeed Cache til din WordPress installation, som optimerer farten på din hjemmeside markant.

check_circle

Gendannelse fra kontrolpanelet

Med vores gendannelsesværktøj kan du selv gendanne emails, filer og databaser – direkte fra dit kontrolpanel. De kan gendannes i op til 30 dage.

Frihed til branding

En webhotel løsning hos os giver dig friheden til at brande produktet efter dine egne behov. Hos Curanet kalder vi det et webhotel. Det behøver du ikke gøre, når du sælger produktet. Du kan kalde det en WordPress hjemmeside, webhosting eller noget helt tredje - det er op til dig og dine ønsker.

hostedcms
webhotel-computer-2
webhotel-computer-3
webhotel-computer-4
Systemcenter

”Vi valgte Curanet, da vi ville satse på hosting af vores kundeløsninger. Vi ledte efter en partner som også ville være der i morgen. Det var – og fortsat er – Curanet. Vi benytter os i dag af Virtual Datacenter, Veeam Backup, samt diverse webhoteller og shops. Kompetencerne vi har benyttet os af ved Curanet har været 100% tilfredstillende, og vi har sågar modtaget rådgivning på forkant med problemstillinger, der kunne opstå fremadrettet. Jeg vil klart anbefale Curanet, hvis du leder efter en seriøs og kompetent partner til at drive jeres hostede løsninger.”

Arno Larsen
Arno Larsen
Seniorkonsulent, Systemcenter Randers
Safe IT

“Curanet har, for mig og Safe IT, været en oplagt partner, hvor jeg i dag benytter en blanding af deres Hosted.dk, Microsoft 365 og backup. Curanet er definitionen af overordnet nemhed. Den gode support har været altafgørende for mig – og den er der. Særligt supporten til mine kunders specifikke løsninger og hosting delen, hvor jeg om aftenen altid kan ringe, og supporten står klar med svar på specifikke spørgsmål. Det er et super samarbejde, hvor Curanet endda har sendt kunder videre min vej i forhold til sikker mail, hviket jeg kun er taknemlig for.”

Matias Aabye
Matias Aabye
Direktør, Safe IT
Aveo Logo

”For Aveo er Curanet ikke blot en leverandør - men en samarbejdspartner. Det der gør Curanet unik er deres team bag ved af menneskelige kompetencer og viden, som virkelig støtter op omkring de behov vi har. At finde en serverudbyder ude i byen er ikke svært - men at finde en udbyder, som har et team af dygtige og venlige folk bag ved, gør Curanet til noget helt særligt”

SamuelGlaes_profilfoto-1
Sauel Glaes
Partner & Direktør, Aveo
cubitmedialine-logo

"Vi har i over 15 år været partner med Curanet og de mange år bevidner om et godt og solidt fundament, som vi har været utrolig glade for. For os har stabilitet, god support og selvfølgelig passende ydelser og produkter været grunden til det lange samarbejde, som vi sætter pris på. Hos Cubit Medialine bruger vi en bred vifte af Curanets produkter: Webshop, webhotel, domæner og betalingssystem. Vi og vores kunder sover godt om natten med en god partner som Curanet."

Jens Peder Knudsen
Jens Peder Knudsen
Direktør, Cubit Medialine

Skal vi indgå i et partnerskab? 

 

Har du spørgsmål til løsningen, eller vil du gerne høre mere
om et partnerskab i Curanet? 
Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.  
Vi hjælper altid gerne vores forhandlere. .