Vores historie og koncept

I 2003 slog vi dørene op for et unikt koncept, som endnu ikke var slået igennem på det danske marked.
Det var et koncept, der drejede sig om at udvikle hostede it-løsninger som en forhandler – dig – havde friheden til selv at brande, prissætte og videresælge.
 

Det koncept - er vi glade for at kunne sige - lever videre i dag i bedste velgående.


Vi har rundet mere end 25 forskellige hostingløsninger, 40 medarbejdere, 1.000 forhandlere og 100.000 slutkunder fordelt ud over hele Danmark. Vi er altid åbne over for nye partnerskaber, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har nogle klare værdier, som vi definerer os ud fra. Vi vægter partnerskab, professionalisme, familiaritet og kompromisløs sikkerhed.
Indgår vi i et partnerskab sammen, kan du være sikker på, at vi gør alt hvad vi kan for at leve op til de værdier.


Hvem er vi hos Curanet 

Vi har nogle klare værdier, som vi definerer os ud fra. Vi vægter partnerskab, professionalisme, familiaritet og kompromisløs sikkerhed.
Indgår vi i et partnerskab sammen, kan du være sikker på, at vi gør alt hvad vi kan for at leve op til de værdier.

Rådgivning og support

Vi sætter en dyd i den gode relation, for sammen gør vi hinanden bedre.

Som forhandler af vores løsninger har du adgang til support alle årets dage. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi har et veluddannet teknisk kundeserviceteam, som står til rådighed hele ugen frem til kl. 21:00. Alle forhandlere får tilknyttet en dedikeret Account Manager. Derudover har du mulighed for salgstræning, adgang til salgsværktøjer, events – og meget mere.

Og har du brug for en mere dybdegående snak om din forretning eller vores produkter? Så kan du booke en rådgivende samtale med en af vores passionerede medarbejdere.

Det kan du gøre her.

dns

Partnerskab

gpp_good

Professionalisme

groups

Familiaritet

security

Kompromisløs sikkerhed

   

Kompromisløs sikkerhed i et kompromisløst datacenter

Vores datacenter er bygget op ud fra en 100% kompromisløs tilgang til sikkerhed. Vi investerer årlige store beløb i ny hardware og teknologi, så vi, og dermed du, altid er forrest på hosting-fronten.

Vores datacenter, placeret i Danmark, er sikret mod brand, tyveri og strømsvigt. Det overvåges 24/7. Vi kører på et redundant netværk, så vi med 99,95% sikkerhed kan garantere den nødvendige stabilitet for moderne hosting.

Vi er ISO 27001 certificerede. I 2013 blev vi som den første danske virksomhed VMware vCloud powered hostingudbyder, og senere hen VMware Premier Service Provider partner.

  • Ingen opstartsomkostninger
  • Ingen krav til mindstekøb
  • Ingen gebyrer eller uforudsete udgifter
  • Gratis kundeservice & salgstræning
  • 100% whitelabel produkter
  • Du bestemmer selv udsalgsprisen
  • 15+ forskellige hostingløsninger
  • State-of-the-art datacenter