card_giftcard

Økonomisk gevinst for dig

Vi tilbyder .dk-domæner til indkøbspris, som du kan videresælge til en pris, du selv fastsætter.

support_agent

Teknisk support i særklasse

Vi går meget op i den gode relation og din succes. Derfor tilbyder vi gratis teknisk og dybdegående support.

list

Over 700 domænetyper

Har du et domæne i tankerne, har vi med stor sandsynlighed domænet, du tænker på.

login

Få adgang til de nye gTLD's

Vi holder vores udbud af domæner opdateret, når der kommer nye domæner, så du kan være med i front.

.dk-domæner til

indkøbspris

 

Med domæneregistrering kan du som forhandler oprette, registrere, styre og administrere domæner for dine kunder. Du kan også bl.a. oprette subdomæner og tilknyttede domæner.  

Det hele foregår inde fra dit forhandlerpanel, hvor du opretter dine kunder med deres oplysninger.  

Vi klarer - som fluen på væggen - resten af det bagvedliggende tekniske benarbejde.   

Med vores løsning medfølger der automatisk DNS (Domain Name System), så du eller dine kunder har mulighed for at lave DNS-opsætninger.  

Det betyder, at man ved hjælp af DNS records kan styre hvilken server, domæne(r) peger på, samt mail og FTP. 

 

domæne søgbar - find dit nye domæne

Domæner og DNS - hvordan hænger de sammen? 

Bag et domænenavn, såsom www.curanet.dk, gemmer der sig en IP-adresse (Internet Protocol address). Den består af en unik talkode, der hjælper browseren med at identificere den adresse, der gemmer sig bag et domænenavn.  

For vores menneskehjerner er det en utaknemmelig opgave at huske på hver enkelt IP-adresse på de sider, vi besøger. Derfor bruger vi genkendelige domænenavne i stedet, der er nemmere at huske. 

Det er her, DNS kommer ind i billedet. DNS oversætter domænenavne til de computervenlige IP-adresser, så din browser ved, hvor den skal kigge. 

Vi kan se DNS som en vejviser. Forestiller vi os et domæne -en URL-adresse - som en fysisk adresse, så er DNS en vejviser, der fortæller, hvor vi finder adressen. Når vi spørger DNS’en efter en bestemt adresse - søger efter et domæne i en browser - så peger DNS’en os i den rigtige retning. 

 

 

Dine fordele som forhandler

 

Domænet er første skridt på vejen til onlinesucces - både for dig som forhandler og for dine kunder. I Curanet gør vi alt for, at domænekøbet bliver en leg - og en succes - for alle parter.  

Aveo Logo

”For Aveo er Curanet ikke blot en leverandør - men en samarbejdspartner. Det der gør Curanet unik er deres team bag ved af menneskelige kompetencer og viden, som virkelig støtter op omkring de behov vi har. At finde en serverudbyder ude i byen er ikke svært - men at finde en udbyder, som har et team af dygtige og venlige folk bag ved, gør Curanet til noget helt særligt”

SamuelGlaes_profilfoto-1
Sauel Glaes
Partner & Direktør, Aveo
cubitmedialine-logo

"Vi har i over 15 år været partner med Curanet og de mange år bevidner om et godt og solidt fundament, som vi har været utrolig glade for. For os har stabilitet, god support og selvfølgelig passende ydelser og produkter været grunden til det lange samarbejde, som vi sætter pris på. Hos Cubit Medialine bruger vi en bred vifte af Curanets produkter: Webshop, webhotel, domæner og betalingssystem. Vi og vores kunder sover godt om natten med en god partner som Curanet."

Jens Peder Knudsen
Jens Peder Knudsen
Direktør, Cubit Medialine
pahm

"Vi giftede os med Curanet tilbage i 2007 – og vi må sige, at det er et respektfuldt, gnidningsfrit og trygt ægteskab. Med Curanet som vores eneste udvalgte whitelabel hostingudbyder får vi adgang til hele paletten, som kunderne efterspørger. Vi er altid 100% sikre på at være i gode hænder. Curanet er en top professionel partner, der varetager vores interesser - også mens vi holder fri, hvilket er et af vores vigtigste salgsparametre overfor slutkunden. Nemlig dét, at skulle der ske os noget, så er alt fortsat 100% i drift og i gode hænder. Mangt og mange har gennem årene forsøgt at gøre sig til og forsøge at bryde dette fantastiske ægteskab – men ak, ægte kærlighed forgår ikke så let, og vi lader os ikke skille."

Per Ahm
Per Ahm
Direktør, Pahm
Safe IT

“Curanet har, for mig og Safe IT, været en oplagt partner, hvor jeg i dag benytter en blanding af deres Hosted.dk, Microsoft 365 og backup. Curanet er definitionen af overordnet nemhed. Den gode support har været altafgørende for mig – og den er der. Særligt supporten til mine kunders specifikke løsninger og hosting delen, hvor jeg om aftenen altid kan ringe, og supporten står klar med svar på specifikke spørgsmål. Det er et super samarbejde, hvor Curanet endda har sendt kunder videre min vej i forhold til sikker mail, hviket jeg kun er taknemlig for.”

Matias Aabye
Matias Aabye
Direktør, Safe IT
Uptime

"Uptime har valgt at finde en partner til at drive vores hostingforretning og lukke vores eget hostingcenter.
Det var vigtigt for mig at finde en samarbejdspartner, der forstår vores forretning, og som kan være med til at udvikle den. Vi har med det samme oplevet en markant stigning i stabilitet og hastighed på alle vores services efter flytningen til Curanet platformen. God sparringspartner i dagligdagen og en meget tilgængelig, og ikke mindst kompetent supportfunktion."

Lars Bohnzen
Lars Bohnzen
Salgschef, Uptime
public

.dk-domæner til indkøbspris

local_shipping

Gratis flytning af .dk-domæner

format_list_bulleted

Du kan registrere over 700 domænetyper

attach_money

Markedets laveste domænepriser

account_tree

Få adgang til de nye gTLD's

support_agent

Gratis teknisk og dybdegående support