check_circle

Beskyttelse mod det hele

SentinelOne er den eneste leverandør på markedet, der tilbyder fuld beskyttelse mod malware, exploits og insiderangreb.

check_circle

Fuldgyldig antiviruserstatning

SentinelOne er den første (og hidtil eneste) leverandør, der er certificeret som en fuldgyldig antiviruserstatning til Windows, OSX og Linux.

check_circle

Anbefalet af branchen

SentinelOne anbefales af branchens førende sikkerhedsorganer og virksomheder som fx PCI, MITRE ATT&CK, Gartner og NSS Labs.

Next Generation Endpoint Protection Platform

 

SentinelOne er en såkaldt Next Generation Endpoint Protection Platform (EPP).


Next Generation betyder, at SentinelOne er langt mere teknisk sofistikeret og intelligent end den gamle generation af antivirusprogrammer. EPP betyder, at SentinelOne beskytter alle endpoints (computere, servere, osv.) – ikke kun det enkelte lag.


Med andre ord hjælper SentinelOne dine kunder med at gøre livet surt for trusler i hele netværket – noget som et gammeldags antivirusprogram på ingen måde gør.

SentinelOne bruger en avanceret blanding af intelligens og machine learning til at forstå hele trusselsrejsen – fra undfangelse til (potentiel) undtagelsestilstand.

 

For at gøre skade skal en trussel som fx ransomware igennem flere trin:

  1. Den skal finde vej til din kundes netværk
  2. Den skal eksekveres
  3. Den skal have en effekt (og efterlade et vist oprydningsarbejde)

 

SentinelOne hjælper dine kunder, uanset hvor i trusselsrejsen de (ufrivilligt) befinder sig.

hostedcms

På forkant med
truslerne

 

SentinelOne bygger på en teknologi, der hedder Active EDR (Endpoint Detection and Response). EDR betyder, at SentinelOne kan finde og handle på skadelige processer, der finder vej til det enkelte endpoint.

Active betyder, at SentinelOne gør det automatisk, i realtid og på egen hånd. I modsætning til de fleste andre Next Generation EPP’er behøver SentinelOne nemlig ikke at være forbundet til skyen for at kunne kende en trussel, når den ser den.

SentinelOne handler selv. Det er smart og klart det hurtigste.
Hvordan SentinelOne præcis skal handle på en trussel, kan du faktisk selv definere – evt. i samråd med din kunde. Skal truslen isoleres? Skal den fjernes? Skal der laves (automatisk) rollback?

Det bestemmer I.
Vi giver selvfølgelig også gode råd med på vejen.

Aveo

”For Aveo er Curanet ikke blot en leverandør - men en samarbejdspartner. Det der gør Curanet unik er deres team bag ved af menneskelige kompetencer og viden, som virkelig støtter op omkring de behov vi har. At finde en serverudbyder ude i byen er ikke svært - men at finde en udbyder, som har et team af dygtige og venlige folk bag ved gør Curanet til noget helt særligt”

Samuel Glaes
Samuel Glaes
Partner & Direktør, Aveo
commerze-it

”Commerze-IT har været kunde hos Curanet siden starten af 2009. Nerven i Curanet er dedikerede medarbejdere og en bred portefølje af produkter. Vi føler os tæt på salg og support, og at de lytter til vores ønsker. Der er altid en stor vilje til at finde løsninger. Vores primære fokusområde er private cloud, og der er Curanet stærke med flere løsningsmodeller på hylderne”

Steen Nordahl Schmidt
Steen Nordahl Schmidt
Partner/CEO, Commerze IT

Overblik og damage
control

 

SentinelOne hjælper ikke kun med at stoppe trusler, der banker på din kundes netværk. SentinelOne finder også trusler, der allerede er kommet ind. Det kan fx være spyware, der indsamler data om dine kunder, eller ransomware, der ligger på lur og bare venter på at blive eksekveret.

Skulle uheldet være ude, og bliver din kunde ramt, kan SentinelOne hjælpe på flere måder.

 

SentinelOne analyserer løbende, hvad der sker på det enkelte endpoint.

Hvad er normal adfærd for endpointet? Hvad er unormal adfærd? Og hvad sker der typisk, når en bestemt trussel eksekveres på et endpoint af den type? Har truslen fx for vane at starte PowerShell og slette lokale backups?
Så lukker SentinelOne ned for det med det samme – automatisk, i realtid, og før truslen når at folde sig ud.


dns

Visualisere, hvad der er sket


domain_verification

Vise, præcis hvordan og hvor det er gået galt med sikkerheden


public

Forudse truslens næste træk - og handle på det i realtid


Her er et eksempel på, hvordan en attack storyline kan se ud:
Group 1906-2

Hvem bruger SentinelOne?

 

Vi bruger selv SentinelOne i Curanet og det samme gør mange af vores forhandlere og deres kunder. Og det er der selvfølgelig en grund til. Det virker! Og det er en god investering.

Faktisk har NSS Labs, én af verdens førende uafhængige cybersikkerhedsrådgiver, to år i træk kåret SentinelOne som den Endpoint Protection Platform med den laveste TCO (Total Cost of Ownership) ud af de 20, de har testet.

Selv med en licensomkostning, der (fuld forståeligt) er lidt højere end en normal antivirusløsning, kan det altså godt betale sig – rent økonomisk - for dine kunder at investere i SentinelOne.

Det kan det også af andre årsager.

002