check_circle

Granuleret kontrol

Indbyg virusscanning, datatabsforebyggelse (DLP) og antispam direkte i firewallen, og få kontrol over data, der vil igennem.

check_circle

Analysér trafik

Til forskel fra en normal firewall kan en Fortigate Firewall analysere data helt ned på applikationslaget.

check_circle

Perfekt til et virtuelt datacenter

Har du allerede en virtuel firewall, kan du nemt kombinere den med en fysisk firewall. Brugerinterfacet er præcis det samme.

Her er et par af de mange FortiGate-modeller, du kan få i Curanet:

Vores produkter

Hvorfor vælge FortiGate?

1. Avanceret beskyttelse mod trusler

 FortiGate anvender cutting-edge trusselstechnologi og AI-drevne analyser for at opdage og afværge trusler i realtid, hvilket holder dit netværk sikkert mod selv de mest sofistikerede angreb. 

2. Skræddersyede løsninger

Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor virksomhed, er FortiGate Firewalls designet til at skalere med dine behov og tilbyde fleksibilitet og tilpasningsmuligheder, når dit netværk vokser.

3. Integrerede Sikkerhedstjenester

Fra firewall og VPN-funktioner til antivirus og webfiltrering tilbyder FortiGate et omfattende udvalg af sikkerhedstjenester for at imødekomme alle dine cybersikkerhedsbehov.

4. Centraliseret Administration

Få nem administration af din netværkssikkerhed. Den intuitive grænseflade og den centraliserede administrationsplatform strømliner operationer og sparer dig tid og ressourcer.

Firewall-as-a-Service (FWaaS) hos Curanet 


For
Curanet er det vigtigt at du som forhandler har mulighed for at tilbyde sikkerhed, som ikke er kompliceret eller forbundet med store engangsudgifter til udstyr. Hverken for jer eller jeres slutkunder – derfor tilbyder vi en firewall-as-a-Service, hvor vi sikrer hardware der virker, og opdaterede licenser. I får som forhandler blandt andet følgende fordele
 

  • Omkostningseffektivitet: Leje af din firewall eliminerer de engangsomkostninger, der er forbundet med køb af hardware, hvilket gør det til et budgetvenligt valg for jer og jeres kunder, uanset størrelse. 
  • Managment muligheder i FortiCloud: Få adgang til FortiCloud, Fortinets cloud-baserede administrationsplatform, som giver centraliseret synlighed, kontrol og analyse for jeres kunders netværk. I har mulighed for at samle en eller flere kunder i jeres FortiCloud portal. 
  • Loghåndtering: Nyd godt af omfattende loghåndteringsfunktioner, der giver dig mulighed for at overvåge og analysere netværksaktivitet i realtid, hvilket hjælper med at identificere trusler. 
  • Hardware sikkerhed (next-day-replace): Firewalls på en FWaaS løsning, er omfattet af Next-Business-Day ombytning, som betyder at, skulle i opleve nedbrud eller hardware fejl, sender vi en ny Firewall senest ved udgangen af næste arbejdsdag. 
pexels-mateusz-chodakowski-397225-1

Tænker du, at en Firewall-as-a-Service kunne være noget for dig og dine kunder? 


Curanet har mulighed for at levere Firewall-as-a-Service på flere Fortinet FortiGate modeller. Har i brug for NextGen features (UTP), eller specielle krav til licensering, kan vi finde en skræddersyet løsning.