/
Erhvervs Webdesign
Erhvervs Webdesign

"Førhen var det for kompliceret at tilbyde kunderne en webshopløsning. Men med Curanet som partner blev det muligt".

 

Erhvervs Webdesign er et webbureau med speciale i udvikling og design af hjemmesider samt online markedsføring. Igennem mange år har Erhvervs Webdesign tilbudt en bred vifte af løsninger indenfor bl.a. hjemmesider, email og online markedsføring. De oplevede en stor efterspørgsel på webshop-løsninger, men de syntes, det var for besværligt og tog for meget af deres tid. Lige indtil de begyndte at arbejde med Curanets Webshopsystem. Herefter blev det meget nemt at håndtere, og i dag tager de alle kunder ind, der ønsker en webshop. 

Erhvervs Webdesign

Fra besværligt og tidskrævende til succeshistorie

I starten var det udelukkende DNS, email og hosting, som Erhvervs Webdesign tilbød gennem Curanet. Siden hen blev det også til webshops, som de ellers havde valgt at gå fra, fordi deres erfaring fra tidligere var, at det var for administrativt tungt. Men med Curanet som Partner blev det igen en mulighed. I dag har de en løsning, der er langt mere fleksibel end det, de nogensinde har haft før.  

Løsning

Webshop-løsninger uden de store dikkedarer


Med Webshopsystemet kan Erhvervs Webdesign nu tilbyde alle sine kunder et webshopsystem. Det er fleksibelt og skalerbart - så det passer til deres forretning. Derudover får de:

  • Fri support - vi er sparringspartner hele vejen
  • Adgang til 100+ apps & integrationer
  • mulighed for at tilbyde samme løsning både til B2B og B2C kunder.

"Vi har fundet ud af, at webshops kan være lige så lette at håndtere, som hjemmesider har været for os i mange år. Og det har gjort at den dag i dag, tager vi imod alle de kunder, som kommer ind og spørger efter en webshop."  

Mike Rasmussen
Teamleader, Erhvervs Webdesign

 

 

05_Curanet_case_Erhvervswebdesign

Skal vi indgå i et partnerskab?

 

Eller har du spørgsmål til vores løsninger? 
Uanset hvad er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.  
Vi hjælper altid gerne vores forhandlere.