/
Fakturaservice
Fakturaservice

Sikker og fleksibel IaaS-løsning baseret på VMware

 

FakturaService.dk er en online fakturaportal til administration, afsendelse og scanning af offentlige og private virksomheders fakturaer. Virksomheden blev stiftet i 2005 og tilbyder én af markedets sikreste og mest velfungerende faktureringsløsninger.

Logo300x35@2x

FakturaService.dk opbevarer alle elektroniske dokumenter for deres mere end 30.000 konti i minimum 6 år. En god og stabil backupløsning er derfor et absolut must for FakturaService.dk. Det samme gælder for serverhostingen. FakturaService.dk lover deres kunder en oppetid på 99,9%, og deres serversetup skal derfor fungere hurtigt og upåklageligt, så kunderne får en oplevelse af høj sikkerhed og kvalitet.

Løsning

I samråd med Curanet har FakturaService.dk fået en IaaS-løsning med TSM Backup. IaaS-løsningen er baseret på VMware med underliggende enterprise hardware fra Dell (Compellent SAN og Blade-servere)

Med VMware får FakturaService.dk maksimalt udbytte af den hardware, der driver platformen. Samtidig gør VMware det nemt og hurtigt for at skalere løsningen, hvis behovet for en større infrastruktur måtte opstå.

Fortigate Firewall (vDOM) beskytter FakturaService.dks miljø mod angreb, og TSM Backup tillader FakturaService.dk at differentiere i de data, som de ønsker at tage backup af. De kan også selv vælge, hvor hyppigt der skal tages backup, og hvor længe backuppen skal gemmes.

apartment
Hosted og drevet af Curanet

Dell Blade-servere
Dell Compellent SAN
Fortigate Firewall (vDOM)
VMware vSphere
Tivoli Storage Manager

"Med mere en 30.000 kunders livsnerver, deres fakturaer, i hænderne skal vi kunne vide os sikre på, at vores servere kører konsistent og med et højt sikkerhedsniveau. Vores backupløsning skal også give os et sikkerhedsnet, der giver os yderligere tid og tankekraft til at opretholde en god og nytænkende kontakt til vores kunder. Derfor har vi valgt vores løsning hos Curanet A/S."


Allan Hansson
Adm. direktør, FakturaService.dk

 

 

Skal vi indgå i et partnerskab?

 

Eller har du spørgsmål til vores løsninger? 
Uanset hvad er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.  
Vi hjælper altid gerne vores forhandlere.