Virtual Datacenter

Hos Curanet kan du få din egen VMware installation hosted i vores Datacenter. Du får direkte adgang til vSphere og selv mulighed for at oprette, slette og tilrette server konfigurationer.

Overblik

Et Virtual Datacenter giver dig alle de fordele, som du får fra et lokalt serverrum - bare billigere, mere driftsikkert, med en langt højere fleksibilitet og skalerbarhed og uden uforudsete omkostninger. Datacenteret giver dig adgang til en selvvalgt pulje af 100% selvadministrerede serverressourcer. På lige fod med legoklodser, kan du forme dem til cloud servere, som du så kan benytte selv eller videresælge til dine kunder.Mindst 28 design templates

99,9% oppetidsgaranti

25 e-mail konti og alias

100% Selvadministration

Ubegrænset antal sider og produkter

Daglig backup

Over 30 indbyggede integrationer

Opret et ubegrænset antal Cloud Servere

Gratis telefon og e-mail support

State-of-the-art datacenter

Flere sites

Gratis teknisk og dybdegående support

Højdepunkter

Installation af Open Source

Du kan outsource hele eller dele af dit eget hosting datacenter

Som reseller kan du vælge at outsource dit eget datacenter eller serverrum til os. Det virtuelle datacenter lader dig beholde den samme kontrol over dine servere, ressourcetildeling og kunder som du er vant til.

Derudover vil du spare alt hvad der hedder driftsomkostninger, afskrivninger og vedligehold væk, mens du adopterer næsten ubegrænsede skaleringsmuligheder og fleksiblitet i dit datacenter.

oppetid

Tilbyd større kunder muligheden for at outsource deres datacenter

Du kan tilbyde dine kunder muligheden for at outsource deres serverrum til dig. Det virtuelle datacenter lader dem beholde den samme kontrol over deres servere, ressourcetildeling og kunder som de er vant til.

Derudover vil de spare alt hvad der hedder driftsomkostninger, afskrivninger og vedligehold væk, mens de adopterer næsten ubegrænsede skaleringsmuligheder og fleksiblitet i deres datacenter.


Har du uddybende spørgsmål til vores IaaS-løsninger eller brug for sparring?

Få en times gratis 1-til-1 sparring med Hosting Salgsdirektør, Henrik Hedegaard, omkring muligheden for at outsource hele eller dele af dit eller dine kunders datacenter. Sparring foregår online, og du modtager en kalenderinvitation, når du har udfyldt formularen.

Book møde

Virtual Datacenter arkitektur

Herunder kan du finde et overblik over det datacenter-, VMware- og netværkssetup der ligger til grund for vores Virtual Datacenter løsninger.

VDC

Et VDC er vores største virtuelle datacenterløsning og giver dig fuld kontrol, høj fleksibilitet og alle de nære fordele fra et lokalt server setup.
Til forskel fra et CRP får du med et VDC dit eget, dedikerede cluster og mulighed for selv at stå for backup.

Se VDC netværkstegning her

CRP

Et CRP er en pulje af fleksible, delte og virtualiserede serverressourcer, som du helt selv kan tilpasse og forme til virtuelle cloud servere.
Til forskel fra et VDC deler du med med et CRP ressourcer med andre kunder på platformen. Det betyder også, at backup med et CRP altid er managed.

Se CRP netværkstegning her
VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik