Mailhotel

Med et Mailhotel vil dine kunder kunne oprette et ubegrænset antal e-mail adresser på deres domæne, uden at skulle bekymre sig om plads problemer, virus scanning eller spamfiltrering.

Overblik

Et Mailhotel er det billige alternativ til de virksomheder, der ikke har brug for de fordele og muligheder som Hosted Exchange giver. Fra et simpelt kontrolpanel kan kundens it-administrator oprette virksomhedens medarbejdere og opsætte deres adgangskoder, hvorefter de kan tilgå deres nye mail fra Outlook eller vores frit tilgængelige Webmail.Mindst 28 design templates

Ubegrænsede e-mail adresser

25 e-mail konti og alias

Ubegrænset plads

Ubegrænset antal sider og produkter

Virus scanning og spamfiltrering

Over 30 indbyggede integrationer

Gratis Webmail

Gratis telefon og e-mail support

99,95% oppetidsgaranti

Flere sites

Daglig backup

Højdepunkter

Vælg din template

Et billigt, effektivt og driftsikkert alternativ
til Hosted Exchange

Det vigtigste aspekt i en professionel mailløsning for enhver virksomhed må være, at deres domænenavn indgår i de medarbejderes e-mailadresser, som arbejder med ekstern kommunikation.

Et Mailhotel er en billig og effektiv måde, at supplere et ubegrænset antal e-mailadresser med ubegrænset plads til alle virksomhedens medarbejdere.

Workshop

Sikker, virusfri og minimal mængde spam!

Løsningen bliver hostet i vores topsikre datacenter, hvor vi har taget alle de nødvendige forholdsregler for, at kunden og kun kunden har adgang til hans e-mailkonto.

Derudover er han forsikret med en 99,95% oppetidsgaranti, automatisk virus- og spamscanning af både ind- og udgående e-mails.

VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik