DNS Hosting

Med DNS Hosting får du og dine kunder en nem og overskuelig adgang til at tilpasse et domænes DNS indstillinger, hvilken hjemmeside det skal pege på og hvorledes det skal opføre sig.

Overblik

DNS Hosting giver kunden adgang til hans eget kontrolpanel, hvor han kan logge ind, administrere og opsætte domænets forskellige records. En hurtig, sikkker og stabil hosting af ens DNS, er elementært, når man altid ønsker at være sikker på, at ens website, e-mail og lignende online applikationer altid skal være online og tilgængelige.99,9% oppetidsgaranti

99,9% oppetidsgaranti

Håndter et ubegrænset antal domæner

Håndter et ubegrænset antal domæner

Ubegrænset antal records

Ubegrænset antal records

Mulighed for import af zone indstillinger

Mulighed for import af zone indstillinger

Nemt at oprette nye records

Nemt at oprette nye records

State-of-the-art datacenter

State-of-the-art datacenter

Hvad er DNS Hosting ?

Tanken med en DNS server er, at gøre internettet til et mere brugervenligt sted for dets slutbrugere. Den har til formål at oversætte en IP-adresse (eks. 209.85.148.105) til et lettere læseligt navn (www.google.dk) og tilbage igen, således at man ikke behøver huske IP-adresserne til alle de hjemmesider man ønsker at besøge. Principelt vil du altså kunne finde enhver hjemmeside, både ved at skrives dens domæneavn og ved at skrive dens IP-adresse.

Når en hostingvirksomhed som os håndterer din DNS Hosting, betyder det, at vi giver dig adgang til et kontrolpanel, hvorfra du kan opsætte hvorledes browsere, mailservere og lign. skal agere i forhold til dit domæne.

VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik