share

Koblet op til indløsere

Kom nemt i gang med at sælge betalingssystemer til dine kunder. OnPay er vores eget betalingssystem, som er koblet op med indløsere som Nets, Clearhaus, Bambora og Swedbank.

swipe_right

Mobilbetaling

OnPay er integreret med MobilePay og MobilePay Checkout, Apple Pay, Google Pay og Vipps, så betaling bliver helt enkelt via dine kunders webshops.

support_agent

Fri support

Vi hjælper dig i gang med videresalg af OnPay. Hos os har du altid fri support.

add_shopping_cart

Integrér med andre webshopløsninger

Der findes allerede køreklare plugins, der kan forbinde OnPay med dine kunders open source-system fx thirty bees, Prestashop 1.7+, Prestashop 1.6 & WooCommerce.

Lad dine kunder tilbyde en nem og sikker betalingsoplevelse 

 


For at bruge OnPay skal der indgåes en aftale med en indløser. Gennem OnPay er det muligt at vælge mellem hele 4 indløsere: Nets, Clearhaus, Bambora eller Swedbank.  

nets
bambora
clearhaus
swedbankpay-logo-h
OnPay-preview

Betalingskort 

Et betalingsvindue ser ud som dette i OnPay. Dine kunder har mulighed for at tilføje deres eget logo og egen adresse øverst i betalingsvinduet, som kan være med til at øge tilliden til deres shop.  

smartphone

MobilePay

Dine kunder kan tilkøbe MobilePay, så de kan tilbyde lynhurtig betaling på deres shops. MobilePay Checkout er gratis, når MobilePay er tilkøbt.

credit_card

Apple Pay & Google Pay

Gennem OnPay er mobilbetalingstjenesterne Apple Pay og Google Pay muligt – og det er helt gratis!

share

Tilbyd delbetaling

Lad dine kunder køre salg igennem via Anyday Split eller Viabill, hvor deres kunder kan splitte betalingen op.

loyalty

Abonnementsbetaling

Dine kunder kan sælge produkter på abonnement ved at automatisere faste kortbetalinger via abonnementsbetaling gennem OnPay.

WEBSHOP

OnPay er fuldt integreret med vores webshopløsning

 

Og det tager derfor kun få minutter at koble de to løsninger sammen. Fordelen ved en 100% integreret løsning er, at dine kunder kan administrere deres betalinger direkte i webshopsystemet og skal ikke logge ind flere steder.  Med det åbne REST API kan du også nemt integrere OnPay med andre webshopløsninger. Der findes allerede køreklare plugins, der kan forbinde OnPay med dine kunders open source-system fx thirty bees, Prestashop 1.7+, Prestashop 1.6 & WooCommerce. 

MobilePay Checkout – betaling på nul-komma-fem! 

 

Med MobilePay Checkout slipper webshop-kunderne for at indtaste navn, adresse og kortoplysninger i checkout – de betaler bare med ét swipe i MobilePay.  

 

Så enkelt er det: 

  1. Kunderne vælger MobilePay Checkout direkte på produktet eller ved checkout 
  2. Kunderne vælger levering til hjemmeadresse eller pakkeshop 
  3. Kunderne swiper "godkend" i MobilePay – nu er købet gennemført.