Hosted Navision

Hosted Navision giver dig en sikker adgang til en altid opdateret udgave af Microsoft Dynamics Navision. En løsning, som både du og eksterne bogholdere vil kunne tilgå overalt, hvis blot I har adgang til internettet.

Overblik

Med Hosted Navision slipper du for at investere store summer i serverdrift, hardware afskrivninger, indkøb af softwarelicenser og meget mere, da det hele bliver lejet på månedsbasis. Hvis du allerede har købt en række licenser, vil vi kunne transformere dem til hostinglicenser til en nedsat pris.Mindst 28 design templates

Altid den nyeste version af Navision

25 e-mail konti og alias

Daglig backup af løsningens data

Ubegrænset antal sider og produkter

Sikker forbindelse med SSL kryptering

Over 30 indbyggede integrationer

128 bit kryptering

Gratis telefon og e-mail support

99,95% oppetidsgaranti

Flere sites

Gratis teknisk og dybdegående support

Højdepunkter


Hurtigt, sikkert og billigt i gang med Microsoft Dynamics Navision

Hosted Navision er et billigt og simpelt alternativ til at varetage drift og vedligeholdelse af en løsning på egen hånd. Man vil kunne eliminere alle udgifter til servere, svære valg omkring platform, bekymringer om sikkerheden og backup og ikke mindst besværet med den løbende drift, opdatering og vedligeholdelse - og det er noget, som kan spare rigtig mange penge!

Løsningen tilgås som standard via en lokalt installeret Windows klient. Der er dog ligeledes mulighed for at tilgå løsningen via en webklient eller Remote Desktop.

flexfone apps
VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2020, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik