Hosted C5

Hosted C5 er en altid opdateret udgave af Microsoft Dynamics C5, som dine kunder kan bruge til at holde styr på virksomhedens økonomi, bogføring, fakturering, kunder og leverandører, uanset hvor de befinder sig.

Overblik

Hensigten med Dynamics C5 er, at skabe et enkelt økonomistyringssystem der gør regnskab og fakturering nemt og overskueligt. I de seneste udgaver, er det nærmest blevet til en leg at skulle tjekke moms, tilgodehavender eller skyldige beløb. Herved kan du koncentrere alt din energi på at styre forretningen.Mindst 28 design templates

Altid den nyeste version af C5

25 e-mail konti og alias

Daglig backup af løsningens data

Ubegrænset antal sider og produkter

Sikker forbindelse med SSL kryptering

Over 30 indbyggede integrationer

128 bit kryptering

Gratis telefon og e-mail support

99,95% oppetidsgaranti

Flere sites

Gratis teknisk og dybdegående support

Højdepunkter


Vi har fokus på sikkerheden!

Når du, din revisor eller økonomichefen tilgår jeres C5 løsning, vil det ske igennem en 128-bit krypteret SSL forbindelse. Det betyder, at det er praktisk talt umuligt for uvedkommende at opsnappe informationen der sendes mellem din virksomhed og vores servere.

Dynamics C5 serveren vil blive placeret i vores specialdesignede og topsikrede datacenter, hvor der er blevet investeret rigtig store summer i at undgå alt fra tyveri, hacking og vira til brand, nedbrud og vandskader o.l.

Datacenteret er udstyret med den nyeste netværksteknologi og alle vores servere er sikrede mod strømsvigt med nødstrømsgeneratorer og UPS. Dertil har vi en vagtordning der vil overvåge at serverne kører som de skal 24 timer i døgnet.

flexfone apps
VMware partner ISO 270001 ey cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2019, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes