Flexfone

Flexfone gør det legende let for virksomhedens medarbejdere, at administrere alle deres arbejds- og hjemmenumre - og herfra skræddersy unikke telefoniløsninger, der passer lige netop til jeres behov.

Overblik

Flexfone kan med lethed levere teleløsninger der er tilpasset til alle grene af erhvervslivet. Flexfone samler alle virksomhedens telefonnumre, og medarbejderen vælger selv hvordan indgående kald skal håndteres - via bordtelefon, web eller mobiltelefoner. Fra et intuitivt kontrolpanel kan medarbejderen administrere, hvilke numre der skal være aktive hvornår, om de skal lede til en telefonkø, hvordan telefonsvareren skal opføre sig, hvad der skal ske, når hans Outlook-kalender fortæller, at han er i møde eller har fri og meget meget mere...Mindst 28 design templates

Intelligent integration med Outlook

25 e-mail konti og alias

Samler alle numre på mobiltelefonen

Ubegrænset antal sider og produkter

Dit eget telefonanlæg på mobiltelefonen

Over 30 indbyggede integrationer

Omstil og viderestil kald til dine kollegaer via Myfone App

Gratis telefon og e-mail support

Understøtter Andoid, iPhone og Windows Phone

Flere sites

Til- og frameld dig køer via Myfone App

HøjdepunkterIntelligent og integreret

Med Myfone App, kan I opnå den samme funktionalitet på farten, som I har på arbejdspladsen. Her kan i nemt omstille og viderestille kald til jeres kollegaere, eller framelde og tilmelde dig virksomhedens køer. Endvidere giver applikationen et totalt overblik på om dine kollegaere er optaget af at tale, eller om der eksempelvis er mange kunder i kø i virksomheden.

Fra Flexfones brugervenlige webinterface Myfone.dk vil du selv kunne opsætte, hvordan kald til og fra dine forskellige telefoner skal opføre sig. Du kan naturligvis også opsætte din Flexfoneløsning, så profilerne bliver styret helt automatisk.

Hvis du integrerer Flexfone med jeres Exchange løsning, vil du kunne lære Flexfone at vide hvornår hvilke telefoner og telefonnumre skal gøre hvad.


Læs mere på flexfone.dk

flexfone apps

Bliv forhandler af Flexfone

Flexfones vækst er skabt af et landsdækkende forhandlernetværk. Vores forhandlere formidler Flexfoneløsningerne til virksomheder over hele landet, til gengæld for en attraktiv økonomisk model og et veludviklet forhandlerprogram.

Har I en grundlæggende forståelse for netværk, og måske ovenikøbet har kendskab til telefoni, kan I være netop den forhandler vi søger for yderligt at forstærke vores position på det nationale marked.

Flexfone sikre naturligvis både en solid oplæring, og en løsningsorienteret forhandlersupport. Ligeledes vil Flexfone løbende sende leads i jeres retning, samtidig med at vores Account managementafdeling ønsker at løfte afsætningen sammen med jer.

Kort og godt; vi giver dig landets nok bedste forhandlerbetingelser.

Har du lyst til at have fremtidens virksomhedstelefoni med på jeres hylder overfor eksisterende eller nye kunder, så klik her;


Læs mere på flexfone.dk


VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik