SSL Certifikat

Med et SSL Certifikat kan du beskytte dine kunder og besøgende, ved at kryptere deres handlinger og indtastninger på din hjemmeside eller i din webshop.

Overblik

Et SSL Certifikat fungerer ved, at kunden eller den besøgende automatisk får tildelt en krypteringsnøgle, hvilken sikrer at det kun er ham og webserveren med SSL-certifikatet, der kan afkode den bliver udvekslede kommunikation. SSL Certifikatet giver din hjemmeside en 128-bit eller 256-bit kryptering.Mindst 28 design templates

128-bit eller 256-bit SSL kryptering

25 e-mail konti og alias

Kompatibel med 99% af alle webbrowsere

Ubegrænset antal sider og produkter

Benytter en 2048-bit RSA nøgle til kryptering af kommunikationen

Over 30 indbyggede integrationer

Verdens mest betroede løsning til online sikkerhed

Gratis telefon og e-mail support

Gratis teknisk og dybdegående support

Flere sites

Premium eller Wildcard certifikat

Højdepunkter

SSL Certifikat

Et SSL Certifikat skaber tillid hos kunderne

Der er mange undersøgelser som har vist, at sikkerhed hos og tillid til forhandleren, er blandt de elementer som vægter højest, når en kunde skal handle i en webshop.

Et SSL Certifikat optimerer webshopejeres mulighed for, at mindske mængden af fejlede salg, som er foranlediget af bekymrede kunder. Det vil sige forbrugere, der er ekstra opmærksomme på bedrageri, deling af kreditkortoplysninger, personlige oplysninger og generelt omkring online transaktioner.

Workshop

Sådan fungerer det!

Når din internetbrowser skal kommunikere med et websted, der har et SSL Certifikat, vil den følge en 4-trins sikkerhedsproces.

Webserveren vil sende en kopi af sit SSL-certifikat til din browser. Herefter vil browseren vurdere om den har tillid til certifikatet, og hvis det er tilfældet, bliver det meldt tilbage til serveren. Serveren vil følgende sende en bekræftigelse herpå, hvilket foranlediger at SSL-forbindelsen kan starte mellem de 2 enheder.

VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik