SMS 1919

Med SMS 1919 får du adgang til at oprette en lang række forskellige SMS tjenester, overtaksere dine udsendelser, sende eller modtage billeder, afholde konkurrencer og meget mere...

Overblik

Mobiltelefonen er uden tvivl det medie, som flest mennesker har adgang til og anvender i døgnets 24 timer. Det gør en SMS Gateway til den ideelle kommunikationskanal, når en virksomhed skal kommunikere med en potentiel eller eksisterende kunde.Mindst 28 design templates

Administrer alt fra et online webinterface

25 e-mail konti og alias

Vi hjælper dig med at overholde lovgivningen

Ubegrænset antal sider og produkter

Avanceret statistik

Over 30 indbyggede integrationer

Adgang til udvikler API til bulk afsendelse

Gratis telefon og e-mail support

Mulighed for overtaksering

Flere sites

Ubegrænsede SMS tjeneste muligheder

Højdepunkter

Vælg din template

Kun fantasien sætter grænser

Med SMS 1919 kan du alt fra oprettelse af konkurrencer, afstemninger, nyhedsbreve, udsendelse af nyhedsbreve og statusbeskeder, sende billeder, indkræve betalinger og meget meget mere, som kun bliver begrænset af din fantasi.

Kontrolpanel

Det tager få minutter at komme i gang!

En SMS kampagne bliver sat op ved, at du logger ind i dit kontrolpanel, vælger et nøgleord (eks. SMS TJENESTE) og beslutter hvilken handling der skal ske, når kunden skriver (eks. en returbesked). Herefter opsætter du beskeden - og du er færdig.

Du er med til at påvirke udviklingen

Overtaksering af SMS'er

Hvis du ønsker, at forhandle tjenester med overtaksering, er der en række love og regler som skal overholdes - læs mere på rammeaftalen.dk. Det kan hurtigt virke lidt uoverskueligt og omfattende, så vi hjælper dig naturligvis med overblikket!

Over 30 integrationer i en shop

Hvem bør benytte en SMS Gateway?

Alle virksomheder kan i princippet have brug for en SMS tjeneste. Blandt de ofte oversete behov i en virksomhed, kan man finde at fra informering omkring ordrestatus, påmindelse om en tidsbestilling, informering om at en afhentning er klar osv.

VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik