Online Backup

Online Backup baserer sig på et program, som du installerer på den maskine eller server der skal tages backup af. Herefter beslutter du hvornår, hvor ofte og af hvilke filer du ønsker, at der skal tages backup - så simpelt er det.

Overblik

Online Backup kræver kun, at du har adgang til internettet og vil køre, uanset om du benytter maskinen eller har filer åbne. Vi sikrer backupoverførslen med en 128-bit SSL kryptering og sender dem til en backupserver i vores topsikre datacenter. Her vil de ligge trygt indtil den dag, hvor uheldet er ude og du oplever et computernedbrud, hackingangreb, brand, indbrud eller en lignende uforudset hændelse.Mindst 28 design templates

Fuldautomatiseret backupløsning

25 e-mail konti og alias

Mulighed for Exchange backup

Ubegrænset antal sider og produkter

Backup sendes gennem en 128-bit SSL kanal

Over 30 indbyggede integrationer

Hurtig og nem installering

Gratis telefon og e-mail support

99,95% oppetidsgaranti

Flere sites

Gratis teknisk og dybdegående support

Højdepunkter


Sådan fungerer Online Backup

Med Online Backup skal du blot udvælge de filer, mapper og diskdrev som du ønsker at tage backup af og hvilken backuppolitik som programmet skal følge - herefter vil der blive oprettet en sikkerhedskopi i vores datacenter.

Hver gang du redigerer en fil, opretter et nyt dokument eller sletter noget data, så vil backupprogrammet automatisk synkronisere sikkerhedskopien med dine ændringer. Det betyder, at vi til hver en tid kan genskabe dine data, helt op til minuttet før computeren stoppede med at virke. Det eneste krav er, at du skal være forbundet til internettet.

Skulle du være så uheldig, at du får brug for din backup, vil du blot skulle logge ind i dit kontrolpanel og genskabe den seneste sikkerhedskopi.


flexfone apps

SOS Sikring

Med en SOS-sikring kan vi tilbyde, kunder med en knap så hurtig internetforbindelse eller med meget store mængder forretningskritiske data, muligheden for at få bragt sine backupdata ud til døren kort tid efter, at uheldet er ude.

Herved vil man kunne omgå den normale genoprettelsesproces, hvis varighed er betinget af mængden af data og kundens internetforbindelse.

VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik