Hosted CMS

Med et Hosted CMS er vejen banet for, at du hurtigt og nemt kan opbygge og vedligeholde en dynamisk hjemmeside, der altid er opdateret med nyt og spændende indhold, billeder og tekster.

Overblik

Den gode hjemmeside er altid i forandring, struktureret, optimeret til alle enheder og designmæssigt tiltalende for den besøgende. Det er høje målsætninger for de fleste, hvis man starter fra bunden og ikke har den nødvendige erfaring som webdesigner eller lign. Tanken bag vores CMS system er, at gøre det hurtigt, simpelt og effektivt at opbygge en god hjemmeside - uanset dine kvalifikationer og uanset hvilke krav du sætter til opbygning eller indhold.Mindst 28 design templates

30 køreklare designtemplates

25 e-mail konti og alias

100% SEO optimeret

Ubegrænset antal sider og produkter

100% html-, css- og designfrihed

Over 30 indbyggede integrationer

Ingen begrænsninger på sider og indhold

Gratis telefon og e-mail support

Gratis telefon og e-mail support

Flere sites

Optimeret til mobiler og tablets

Højdepunkter

Vælg din template

Kom i gang med det samme!

En kunde kan praktisk talt være i gang og online med sin nye hjemmeside med det samme, hvis han blot vælger en af de forud designede skabeloner. Dvs. at uanset om kunden ønsker en blog, en virksomhedspræsentation eller en hvilken som helst anden type hjemmeside, så vil der ikke være langt fra tanke til handling.

Successhistorie

Baseret på en succeshistorie

Vores Hosted CMS er baseret på den samme kerne og det samme interface, som vores populære webshop løsning der bliver anvendt af mere end 1.000 forskellige virksomheder i Danmark. Det er din forsikring om, at vi kan levere en gennemtestet og effektiv løsning, der er til at finde ud af.

Du er med til at påvirke udviklingen

Du kan have stor indvirkning på udviklingen

Vi lytter altid til vores forhandlere og den feedback og input som de kommer med. De har rigtig meget, at skulle have sagt i forhold til hvilken retning videreudviklingen af vores løsninger skal tage.

100% seooptimeret

100% SEO optimeret

Det formentlig vigtigste element for en hjemmeside, vil foruden at være online, utvivlsomt være at den er til at finde for de brugere som den har til hensigt at hjælpe. Vores CMS understøtter alle de gængse optimerings- muligheder og er integreret med alle Googles værktøjer.

VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik