Betalingsgateway

For at kunne modtage betaling med dankort og andre betalingskort i din webshop eller på din hjemmeside har du brug for en betalingsgateway. Vi tilbyder en 100% sikker, nem, intuitiv og overskuelig én af slagsen!

Overblik

Det er langt de færreste kunder, der orker besværet med at købe varer eller tjenester ved hjælp af Netbank, PayPal eller efterkrav. Med en betalingsgateway kan du forsikre kunderne med en hurtig, nem og sikker metode til at betale for deres varer - og det er jo blot endnu et incitament til at vende tilbage igen.Kræver indløsningsaftale med Nets eller Teller

Kræver indløsningsaftale med Nets eller Teller

Mulighed for at designe egen betalingsside

Mulighed for at designe egen betalingsside

Inkl. Anti Fraud modul

Inkl. Anti Fraud modul

Over 30 indbyggede integrationer

128 bit kryptering

Gratis telefon og e-mail support

Online administrationsmodul

Flere sites

Abonnementer, netbank betaling,
mobil betaling og 3D Secure

Højdepunkter

Interface

Intuitivt web 2.0 kontrolpanel

Vi har gjort rigtig meget for, at det kontrolpanel, som vi ved, at vores økonomiinteresserede kunder bruger rigtig meget tid i, er simpelt, overskueligt og udarbejdet med udgangspunkt i bogholderens præferencer.

Workshop

Sikkerheden er i top!

Sikkerheden har været vores primære fokus. Alle oplysninger og betalinger bliver krypteret og overført gennem en 100% sikker SSL-kanal og opbevaret i vores topsikre datacenter.

Du er med til at påvirke udviklingen

Alle de gængse betalingskort!

Med muligheden for at benytte Nets som indløsningspartnere vil en webshop, der benytter vores betalingsgateway, kunne modtage betaling fra alt fra Dankort, Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron til American Express, Diners Club og MobilePay Online.

Over 30 integrationer i en shop

Integreret med Curanet webshop

Vores betalingsgateway er naturligvis integreret med vores webshopløsning, hvilket betyder, at det kun tager få minutter at koble de 2 løsninger sammen. Herved kan du administrere dine ordrer fra ende til anden i dit webshopsystem og skal altså ikke logge ind flere steder.

VMware partner ISO 270001 ey cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2018, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes